dinsdag, december 18, 2012

Het boek "Run Wild"

Een waargebeurd verhaal over liefde en de strijd tegen melanoomkanker.

Welkom! Hier kun je het boek "Run Wild" over mijn leven met Anne-Merlijn bestellen. Het boek met het hele verhaal over mijn leven met haar waarvan de laatste periode de strijd van Anne-Merlijn tegen melanoomkanker betrof, welke gedurende 2 jaar beschreven is door mij (haar echtgenoot) in een blog wat nu omgebouwd is tot een boek van 250 pagina's.

Het was helaas een strijd die niet te winnen was. Een strijd van operaties, bestralingen, chemotherapie, immuuntherapie etc. etc. die zij als een ware held heeft ondergaan. Een leven tussen hoop en vrees. Ik beschrijf de rollercoaster van emoties die ons nog meer tot elkaar heeft gebracht dan we al waren. Op 40 jarige leeftijd verloor Anne-Merlijn de strijd.

Tevens beschrijft het boek hoe ik de noodgedwongen overstap van ondernemer naar 'manager huishouden' met 3 kleine kinderen heb ervaren, met alle ups en downs vandien.

Het blog was een informatiebron voor alle mensen die lief en leed met ons deelden. Vrienden, familie, maar ook onbekenden, lotgenoten en partners van lotgenoten. Lotgenoten die, gezien de reacties, veel steun ondervonden aan de manier waarop wij, als de 2 musketiers zoals we onszelf noemden, met de situatie omgingen..

Meer informatie:

Wil jij het boek direct voor jezelf bestellen of voor iemand die er steun aan kan hebben? Bestel het dan rechtstreeks de website http://www.runwild.nl. De prijs is 14,95 euro exclusief 2,50 euro verzendkosten. Of wil je meer informatie? Stel je vraag en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Run Wild!!

Egbert van Keulen

ISBN 9789491061271